Kunst in Ursem zoekt nieuwe leden

Kom erbij! Wordt ook lid van Kunst in Ursem!

Kunstenaars en kunstliefhebbers, op dit moment vormen wij met 7 mensen de stichting Kunst in Ursem. De laatste jaren zijn we als stichting flink uitgedund. Daarom hebben wij als 7 kunstenaars afgelopen september gezamenlijk in het Hervormde Kerkje van Ursem geëxposeerd in plaats van de vertrouwde kunstroute met atelierbezoek.

Het was onze eerste expositie ná corona, en wij vonden het een goed idee ons gezamenlijk te presenteren. Deze expo beviel ons en u als publiek goed en is zeker voor herhaling vatbaar, kijk op Terugblik Zeven Kleuren Vrijheid voor foto’s hiervan!

Wellicht kunnen wij het een en ander afwisselen, de inmiddels ingeburgerde kunstroute langs de ateliers willen wij ook weer oppakken. Lopen, fietsen langs de ateliers en andere locaties in Ursem heeft een andere sfeer en wordt door veel mensen gewaardeerd.

Graag willen wij meer kunstenaars als lid, zodat er én meer locaties in en rond Ursem, Rustenburg zijn én meer man/vrouwkracht is om een route aantrekkelijk te kunnen organiseren. We zoeken mensen: jong /oud uit Ursem/Rustenburg, die deel willen uitmaken van Kunst In Ursem. Behalve schilderen, keramiek, beeldhouwen, installaties maken zijn ook andere kunstvormen heel welkom. Om er een paar te noemen: muziek, poëzie, dans, toneel, fotografie, textiel, sieraden maken.

Belangrijk is dat je, het liefst op eigen (of geleende) locatie kunt exposeren/optreden en dat je actief wil meedenken en meewerken aan de activiteiten van de stichting.

Qua presentatie is het een voordeel als je (al) een eigen website hebt.

Voor verdere informatie/aanmelding graag contact opnemen via de mail bij onze voorzitter: trishavlaar@hotmail.com  Heb je liever eerst telefonisch contact, dan graag bij onze secretaris Cock Witte: 06-10898640

Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *